В продължение на 4 часа екипи на Столичната община и на

...
В продължение на 4 часа екипи на Столичната община и на
Коментари Харесай

Четири часа спасявали мъж с диабет и дъщеря му , бедствали в Ловния дом на Витоша

В продължение на 4 часа екипи на Столичната община и на пожарната са спасявали мъж с диабет и щерка му, които са бедствали в Ловния дом на Витоша. Достъпът до Ловния дом е бил стеснен поради натрупал двуметров сняг. Това стана ясно от обява на кмета на София Васил Терзиев във фейсбук. 

" Искам да благодаря на екипите на Столичната община и на пожарната, които помогнаха на татко с диабет и щерка му, които бедстваха в Ловния дом на Витоша. 

На телефон 112 получихме сигнал за това в ранния следобяд през вчерашния ден. До Ловния дом не можеше да се стигне заради двуметровия сняг. Паднал бор препречваше пътя на пожарникарите. Ситуацията беше доста комплицирана и екипите ни работиха над 4 часа, с цел да разчистят пътя на спасителите.

С помощта на фадрома от столичния Инспекторат, фамилията съумя да слезе с автомобила си до София.

През почивните дни общо 15 души, измежду които и четири фамилии с деца - едното с медицински проблем, бяха избавени от екипите на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община. За извозването им е употребявано профилираното АТВ на Дирекцията ", написа Терзиев.  

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР